Σύνδεση
Λειβαδιά : Ιστορικοί περίπατοι. 1/3, Στα νοτιανατολικά της
Πλήρης μορφή MARC Αποθήκευση
Μορφή Εγγραφής
Βιβλιογραφικό Επίπεδο: Μονογραφία
Τύπος Εγγραφής: Γλωσσικό υλικό, έντυπο
Γλώσσα: Ελληνικά
Τίτλος: Λειβαδιά : Ιστορικοί περίπατοι. 1/3, Στα νοτιανατολικά της
Συγγραφέας: Δάλκας, Ευθύμιος Δ.
Έκδοση:
Δημοσίευση: Αθήνα : [χ.ο.], 1991
Φυσική Περιγραφή: 239 σ. : εικ. ; 21 εκ.
Θέματα: Υψηλάντης, Δημήτριος, 1793-8132
Διάκος, Αθανάσιος, 1786-1821
Αλαλκομενέας, μυθικός Βοιωτός ήρωας
Μονή Αγία Παρασκευής (Βοιωτία)
Μονή Αγίου Νικολάου (Βοιωτία)
Μονή Ευαγγελιστρίας (Βοιωτία)
Μονή Οσίου Σεραφείμ (Δομβραίνα, Βοιωτία)
Βοιωτοί συγγραφείς
Μαντείο του Τροφωνίου (Λιβαδειά Βοιωτίας)
Πάσχα--Λιβαδειά Βοιωτίας
Επανάσταση του 1821--Βοιωτία--Λιβαδειά
Δαίδαλα (αρχ. Βοιωτική γιορτή)
Τροφώνιος (Μυθολογία)
GRLIV
Λιβαδειά (Βοιωτία, Ελλάς)--Αρχαιότητες
Λιβαδειά (Βοιωτία, Ελλάς)--Ιστορία
Επαρχία Λιβαδειάς (Βοιωτία)
Ερκυνα (ποταμός)--Λιβαδειά Βοιωτίας
Λαφύστιο (Βοιωτία)
Καλάμι (Βοιωτία)
Κορώνεια (Βοιωτία)
Αγιος Γεώργιος (Βοιωτία)
Αγία Άννα (Βοιωτία, Ελλάς)
Αγία Τριάδα (Βοιωτία)
Αλαλκομενές (Βοιωτία)
Τιλφούσα πηγή (Πέτρα Βοιωτίας)
Πέτρα (Βοιωτία)
Αλίαρτος (Βοιωτία)
Ωκάλεια (αρχ.Βοιωτία)
Ογχηστός (αρχ.Βοιωτία)
Μεδεών (αρχ.Αλίαρτος Βοιωτίας)
Ελικώνας, Βουνό (Ελλάς)
DDC Ταξινόμηση: 938.914
Ηλεκτρονική Τοποθεσία και Πρόσβαση: http://srv-vivl-livad.voi.sch.gr/images/856u/1313.jpg
GRLIV_000000000000070025
Jpeg&svc
  • Σελίδες: 244
  • PDF Αρχείο: Όχι
  • Εμφανίσεις: 1708
  • Σχόλια: 0
  • Ψήφοι 0Vote
Bookmark and Share
Η εφαρμογή ΑΒΕΚΤ e-opac για τη διαχείριση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) με τη χρήση Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα και το σύστημα ΑΒΕΚΤ. Το ψηφιοποιημένο υλικό της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λεβαδείας έχει παραχθεί στο πλαίσιο του έργου 'Ψηφιοποίηση Δημοσίων Βιβλιοθηκών' του ΕΠ Κοινωνία της Πληροφορίας (Γ' ΚΠΣ) ενώ για τη διάθεσή του μέσω της εφαρμογής ΑΒΕΚΤ e-opac φιλοξενείται στις εικονικοποιημένες τεχνολογικές υποδομές του ΕΚΤ. Περισσότερα για την εφαρμογή διαχείρισης και διάθεσης ψηφιακού περιεχομένου ΑΒΕΚΤ e-opac δείτε εδώ.
Loading Παρακαλώ περιμένετε...
Κλείσιμο

Η διαδικτυακή εφαρμογή «ABEKT e-opac» για τη διαχείριση και τη διάθεση ψηφιακού περιεχομένου αναπτύχθηκε από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ) με τη χρήση Ελεύθερου Λογισμικού/Λογισμικού Ανοικτού Κώδικα* και το σύστημα ΑΒΕΚΤ, χωρίς άλλο κόστος αδειών λογισμικού, ενώ καλύπτει ανάγκες τόσο της βιβλιοθήκης όσο και των χρηστών της, παρέχοντας τις παρακάτω λειτουργίες:

1. Διαχείριση εφαρμογής ABEKT e-opac, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τη βιβλιοθήκη για τη διαχείριση των μεταδεδομένων, του ψηφιακού υλικού, των εγγεγραμμένων μελών, των αναζητήσιμων ετικετών (tags) που μπορούν να προστεθούν στο ψηφιακό υλικό, των ρυθμίσεων που αφορούν την εμφάνιση της εφαρμογής στους χρήστες.

2. Αναζήτηση-ανάκτηση βιβλιογραφικών εγγραφών, η οποία χρησιμοποιείται χωρίς κάποιο περιορισμό τόσο από τη βιβλιοθήκη όσο και από διαδικτυακούς χρήστες καλύπτοντας και βιβλιοθηκονομικές ανάγκες καθώς παρέχεται η δυνατότητα:

3. Προβολή του ψηφιακού υλικού, η οποία χρησιμοποιείται τόσο από τη βιβλιοθήκη όσο και από διαδικτυακούς χρήστες χωρίς κάποιο περιορισμό, παρέχοντας τη δυνατότητα:

Η διαδικτυακή εφαρμογή «ABEKT e-opac» λειτουργεί στις εικονικοποιημένες (virtualized) τεχνολογικές υποδομές του ΕΚΤ, με δυνατότητα διάθεσης μεγάλου όγκου ψηφιακού περιεχομένου και προηγμένες δυνατότητες διαδικτυακής διαχείρισης και διάθεσης μεταδεδομένων και ψηφιακού περιεχομένου ενώ μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα χωρίς να έχει υψηλές απαιτήσεις σε εξοπλισμό.


*Για τη λειτουργία της αναζήτησης των βιβλιογραφικών εγγραφών χρησιμοποιούνται εξελιγμένες μηχανές μετα-αναζήτησης με βάση το πρωτόκολλο Z39.50 indexdata/Pazpar2 (http://www.indexdata.com/pazpar2). Επιπλέον, χρησιμοποιήθηκαν συστήματα ΕΛ/ΛΑΚ το RubyOnRails (http://rubyonrails.org), ο Internet Archive Book Reader/Datanode ενώ περιέχονται περιέχονται τεχνολογίες σύγχρονων διαδικτυακών εφαρμογών JQuery/Ajax.